[ Το όραμά μας για την όραση ]

εξέλιξη

Το πρώτο κατάστημα της EYEART δημιουργήθηκε στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, επί της Ι. Δραγούμη 39 τον Μάρτιο του ‘70, από τους Σταύρο Καραγεωργιάδη και Χαράλαμπο Βασιλείου.

Με το πέρασμα των χρόνων, η επιχείρηση επεκτάθηκε σε άλλα 2 καταστήματα επί της οδού Εγνατίας στη συμβολή της με την Αγίας Σοφίας και επί της Αριστοτέλους με Τσιμισκή γωνία.

Η νέα γενιά Καραγεωργιάδη και Βασιλείου, ο Λευτέρης, η Κατερίνα και ο Νίκος, ζυμωμένοι από την παιδική τους ηλικία στον χώρο των οπτικών, ανέλαβαν την επιχείρηση και βασιζόμενοι σε πολύχρονες σπουδές πάνω στην οπτική και οπτομετρία οδηγούν την EYEART στα επόμενά της βήματα.

τάσεις

Στην EYEART φροντίζουμε όχι μόνο να ακολουθούμε την ευρωπαϊκή και παγκόσμια μόδα στο χώρο των οπτικών, αλλά και να τη δημιουργούμε.

Η συνεργασία μας με αναγνωρισμένους οίκους του χώρου, η συνεχής ενημέρωση του προσωπικού των καταστημάτων μας και η παρακολούθηση και συμμετοχή στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές κλαδικές εκθέσεις είναι μόνο μερικά από τα κλειδιά της επιτυχίας μας.

Επισκεφτείτε μας και δοκιμάστε γυαλιά ηλίου και οράσεως από τη μεγάλη και ενημερωμένη συλλογή μας. Αφήστε μας να προτείνουμε λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ηλικία, γούστο και οικονομική δυνατότητα.

//Όλα τα προϊόντα οπτικών της EYEART φέρουν πιστοποιητικά γνησιότητας.//

καινοτομία

Βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία μας και τη συνεχόμενη επιστημονική μας κατάρτιση, φροντίζουμε να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα οπτικής αποκατάστασης.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε:

– Άρτια οργανωμένα τμήματα εφαρμογής φακών επαφής

– Τμήμα σχεδιασμού φακών επαφής για πολύπλοκες περιπτώσεις

– Μοναδική στον ελλαδικό
χώρο κατασκευαστική μονάδα εξατομικευμένων φακών επαφής

– Τμήμα αποκατάστασης χαμηλής όρασης – Τμήμα οφθαλμικής προσθετικής (εξατομικευμένοι τεχνητοί οφθαλμοί)

– Τμήμα κατασκευής κοσμητικών προσθετικών φακών επαφής
– Τμήμα τεχνητών μελών προσώπου