Οι πολυεστιακοί φακοί χρησιμοποιούνται όταν πλέον η όραση για κοντά δεν είναι αρκετή για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με άνεση στις σύχρονες ανάγκες κοντινής όρασης.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι πολυεστιακών φακών που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι οτι πλέον δεν βλέπουμε καθαρά μόνο σε μια απόσταση των 40 -50 εκκατοστών, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε καθαρά σε όλες τις αποστάσεις. Οι διάφοροι τύποι πολυεστιακών φακών που υπάρχουν στην αγορά μπορούν να διαφέρουν ως προς την γεωμμετρία κατασκευής τους, την καθαρότητα των φακών και το πάχος. Τα στελέχη της eyeart είναι σε θέση να σας καθοδηγήσουν στην σωστή επιλογή του τύπου των φακών που κάνουν για τισ προσωπικές σας ανάγκες.

Δύο διαφορετικοί τύποι πολυεστιακών φακών. Ένας παλαιάς τεχνολογίας και ένας σύχρονος πολυεστιακός φακός. Η βασική τους διαφορά: Η φυσική θέση του κεφαλιού και φυσικά το μεγαλύτερο εύρος καθαρής όρασης.

Επίσης σημαντικές είναι οι επιστρώσεις των φακών. Οι πιο εξελιγμένες ποιότητες προσφέρουν εγγύηση ποιότητας 2 έως 3 ετών, καθαρίζουν έυκολα διότι είναι λιπόφοβες, το νερό δεν αφήνει σημάδια, είναι ανθεκτικοί στην επαφή, προστατεύουν από την ακτινοβολία UV και το μπλε φως των οθονών.

Στην EYEART λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπ όψιν, τις λεπτομέρειες των πολυεστιακών γυαλιών. Γι αυτό και η επιλογή του τύπου των πολυεστιακών γίνεται βάσει των αναγκών, της όρασης και της διόφθαλμης εξισορρόπησης που ελέγχουμε, των δυνατοτήτων της προσαρμογή του πελάτη και των καθημερινών συνθηκών εργασίας και ασχολιών του. Για αυτό και προτιμούμε να ελέγχουμε όλα τα παραπάνω, κατόπιν ραντεβού, αφιερώνοντας το χρόνο που αρμόζει στους πελάτες που μας εμπιστέυονται.

Τ 2310 282285, 281882 για πληροφορίες και ραντεβού