"

Σύντομα κοντά σας
το e-shop της eyeart!

Καινοτομία
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΦΑΚΟΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΥΔΡΟΓΕΛΗΣ μυωπικοί, υπερμετρωπικοί, αστιγματικοί, πολυεστιακοί ή κερατοκωνικοί
Περισσότερα...
Μόδα
Μοδα
Υγεία
Οφθαλμική υγεία
home Η ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΦΘΑΛΜΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΕΚΜΑΓΕΙΟΥ

Οφθαλμικές Προθέσεις βάσει Εκμαγείου

Οφθαλμικές προθέσεις βάση εκμαγείου

Η εφαρμογή οφθαλμικής πρόθεσης σε περίπτωση ανοφθαλμίας, φθισικού ή οφθαλμού χωρίς ωφέλιμη όραση γίνεται πάντοτε μετά από λήψη εκμαγείου. Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε είναι η modified impression technique η οποία μετά από σχετική έρευνα αποδεικνύεται η πιο ακριβής.
eyeart_akriliki_prothesis
Τα στάδια που ακολουθούνται είναι τα εξής:

ΛΗΨΗ ΕΚΜΑΓΕΙΟΥ 

Η λήψη εκμαγείου γίνεται με υλικά ακριβείας ιατρικής διαβάθμισης προσφέροντας απόλυτη ακρίβεια.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ 

Κατασκευάζουμε μία δοκιμαστική πρόθεση την οποία μετατρέπουμε στα σημεία που είναι απαραίτητο για να αποδώσουμε την άνετη και σωστή εφαρμογή στο κόλπωμα, την προσομοίωση της βλεφαρικής σχισμής, την αποκατάσταση του πιθανού ενόφθαλμου, τη μέγιστη κινητικότητα και την αντιγραφή της θέσης της ίριδας.

Το υλικό κατασκευής είναι το πολυμεθυλμεθακρυλάτο (PMMA medical grade) ιατρικής διαβάθμισης. Ως γνωστό το PMMA είναι ένα βιοσυμβατό υλικό χωρίς αλλεργικές αντιδράσεις.Αυτό διασφαλίζεται με τον πολύ προσεκτικό τρόπο πολυμερισμού προσφέροντας πλήρη σταθερότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Τα αισθητικά μέρη της πρόθεσης κατασκευάζονται με τη βοήθεια της ψηφιακής φωτογραφίας αποτυπώνοντας στην τεχνητή ίριδα τις πολύπλοκες λεπτομέρειες της δομής της. Η κατασκευή των μερών του οφθαλμού γίνεται με πολλαπλά στρώματα υλικού (περισσότερα από είκοσι) αναπαραστώντας την τρισδιάσταση όψη του φυσικού βολβού. Οι ιδιαίτερες τεχνικές που χρησιμοποιούμε βοηθούν στην επίτευξη του φυσικού αποτελέσματος της ίριδας, του σκληροκερατοειδικού ορίου και του σκληρού χιτώνα. 

Η τελική επιφανειακή επεξεργασία της πρόθεσης γίνεται σε τέσσερα διαφορετικά στάδια καταλήγοντας σε μία απόλυτα ομαλή και στιλπνή επιφάνεια έτσι ώστε να υπάρχει ομαλή λειτουργία των βλεφάρων, σωστή ανακύκλωση των δακρύων, φυσική λάμψη και βάθος όπως στο φυσικό μάτι.

 
KIDS.png